Tel: 0252 74 20 71

info@nivinict.nl

Nivin

ICT

Alles Voor thuis en Kantoor.

Bel mij terug

Bel mij terug

Partner worden

Om aan onze kwaliteiten en de vraag in de markt te kunnen voldoen zijn wij op zoek naar partners die met ons samenwerken. We zijn op zoeken partners waar we op lange termijn op kunnen bouwen. We helpen ondernemers ook te groeien aan de hand van begeleiding en ons portfolie. We zullen altijd eerst een personlijke afspraak maken om te kijken hoe uw bedrijf aansluit bij ons. Vervolgens kijken wij of de manier van werken aansluit bij uw bedrijfsprofiel. Wij zoeken alleen betrouwbare partners om voor iedereen de kwaliteit hoog te houden. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

zzp inhuur

Ben jij zzper en wil je aan de slag als monteur of verkoper neem dan contact met ons op om te kijken wat jij voor ons kan betekenen bij jou in de buurt.

Reseller worden

Wil je met jou berdijf verder groeien door onze producten aan te bieden. dat is geen probleem wij hebben een gustige partner programma. zo hebben jullie niet veel technische kennis nodig aangezien wij altijd dicht bij staan om te advisiseren en te ondersteunen. neem met ons contact op en kijk hoe we uw bedrijf verder kunnen laten groeien.

Bedrijfsnaam

KVK Nummer

Naam

Adres

Plaats

Telefoon

e-mail

Beveiligingsvraag: som van 71 + 7=

Home

ICT Diensten

Cloud

Internet, Bellen & TV

Over Nivin

© Nivin ICT 2015-2024

Home

Computer Hulp

Nivin Antivirus

Nivin Internet

Contact

Tel: 0252 74 20 71

Internet / Wifi

Office365

Nivin Mobiel

Wie Zijn Wij

email: info@nivinict.nl

Randapparatuur

Nivin TV

Partner Worden

Televisie

Speedtest

Computer APK

Nieuwsbrief